Neuscorrectie Revisie

Naast het verbeteren van de ademweg kunnen we met een neuscorrectie onder andere uw neus verkleinen of vergroten, de vorm van uw neustip verfijnen, een onsierlijke bobbel van uw neusrug verwijderen of de hoek tussen uw neus en bovenlip veranderen. Een neuscorrectie kan ook een geboortedefect of een neustrauma corrigeren.

Ongeveer 20% van de neuscorrecties door Dr. Lohuis betreft revisie neuscorrecties uit andere klinieken of uit het buitenland. Bekijk hier de resultaten (voor en na foto’s) van eerdere neusoperaties door Dr. Lohuis.

Neuscorrectie door Dr. Lohuis

Dr. Lohuis is dé specialist op het gebied van neuscorrecties bij zowel mannen als vrouwen. Hij is wereldwijd bekend door zijn meer dan 20 jaar ervaring in de esthetische en functionele neuschirurgie en geeft over dit onderwerp frequent voordrachten op congressen. Tevens is hij auteur van het boek ‘Advanced Caucasian and Mediterranean Rhinoplasty’. Zijn smaak op het gebied van neuscorrecties laat zich het beste vertalen door de frase ‘unoperated look’.

*Voor het gebruik van onderstaande foto’s is voorafgaand aan plaatsing op de website toestemming verkregen van de patiënten.

Neuscorrectie Revisie 1

Neuscorrectie Revisie 2

Neuscorrectie Revisie 3

Neuscorrectie Revisie 4

Neuscorrectie Revisie 5

Neuscorrectie Revisie 6

Neuscorrectie Revisie 7

Neuscorrectie Revisie 8

Neuscorrectie Revisie 9

Neuscorrectie Revisie 10

Neuscorrectie Revisie 11

Neuscorrectie Revisie 12

Neuscorrectie Revisie 13

Neuscorrectie Revisie 14

Neuscorrectie Revisie 15

Neuscorrectie van kwaliteit

Dr. Lohuis, dé expert in natuurlijke neuscorrecties met het gewenste resultaat!

Maak een afspraak