Over Dr. Lohuis

Over Dr. Lohuis - Neuscorrecties

Dr. PJFM Lohuis is dé specialist in neuscorrecties
In Nederland is Dr. Peter JFM Lohuis zowel werkzaam in Bey Bergman Clinics (Hilversum) als in het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (Amsterdam). In Kroatië, in Zagreb, kunt u behandeld worden in de kliniek van de LF Medical Group die hij samen met Dr. Filipovic is gestart en daar dan ook overnachten in het aan de kliniek gerelateerde appartementencomplex. In de kliniek van de LF Medical Group opereert hij het volledige spectrum aan plastische aangezichtsoperaties (facelift, neklift, brow lift, ooglidcorrecties, neuscorrecties, chin implants, vet transplantatie, PRP, etc.). Voorafgaand wordt voor de korte en lange termijn een geïndividualiseerd ‘rejuvenation’ plan gemaakt dat het beste past bij uw huid en de karakteristieken en de leeftijdsfase van uw gezicht.

Nikita StrijbisNikita Strijbis
11:05 27 Jan 23
Ik heb met dr. lohuis een hele fijne ervaring. Hij is een eerlijke arts en is duidelijk over wat hij kan verbeteren an uw neus. Ik ben door hem van een hele boel onzekerheden af qua mijn neus en daar ben ik hem heel dankbaar voor.
Suraya KragtwijkSuraya Kragtwijk
19:04 20 Nov 22
Dokter Lohuis is een super fijne dokter! Hij neemt de tijd voor je, weet goed uit te leggen wat je kan verwachten en zet alles op alles om het best mogelijke resultaat te behalen. Dokter Lohuis heeft bij mij een revisie uitgevoerd. Ondanks de moeilijkheden veroorzaakt door de eerder (elders) uitgevoerde operatie, heeft hij mij erg blij gemaakt met het resultaat!
Miranda van 't HofMiranda van 't Hof
13:46 22 Jul 22
Ontzettend tevreden met het resultaat van mijn neuscorrectie uitgevoerd door dr. Lohuis. Bij het consult wist hij me op m'n gemak te stellen door uit te leggen hoe hij mijn neus beter bij mijn gezicht zou kunnen laten passen en ervoor te zorgen dat mijn neus minder zou opvallen. De operatie vond ik behoorlijk spannend, maar door de goede zorgen in de kliniek werd ik ook hier op m'n gemak gesteld. Het herstel was (vooral de eerste paar dagen) best pittig, maar viel me alleszins mee. Inmiddels zijn we een jaar verder en ben ik erg blij met het resultaat. M'n neus past nu inderdaad veel beter bij m'n gezicht en als bijkomend effect heb ik een stuk meer zelfvertrouwen gekregen.
Robin en FleurRobin en Fleur
07:49 13 May 22
Ik heb altijd een neus gehad die niet bij mijn gezicht paste. Dr. Lohuis heeft met de neuscorrectie voor een heel mooi, natuurlijk resultaat gezorgd waar ik ontzettend blij mee ben! Ik ga nu veel zelfverzekerder door het leven.
Jolanda BransJolanda Brans
07:48 21 Apr 22
Ontzettend goed geholpen met een prachtig eindresultaat. Zeer tevreden ik was best zenuwachtig maar Dr Lohuis wist al die zenuwen weg te nemen met zijn vriendelijkheid en kundigheid. De pijn en het herstel is echt 100% meegevallen. Er is veel met mijn neus gebeurd maar heb dat helemaal niet gemerkt of gevoeld, de eerste 2 dagen met het herstel waren wat ongemakkelijk qua ademen vanwege de tampons maar pijn heb ik totaal niet ervaren. En enorm blij met het eindresultaat!
js_loader
Dé specialist in Neuscorrecties

Waarom Neuscorrectie bij Dr. Lohuis?

Overweegt u een neuscorrectie? 

Neem contact op met Dr. Lohuis!

Dr. Lohuis staat bekend om zijn smaak, stijl en resultaat, welke zich het best laat vertalen als ‘natuurlijke neuscorrectie’.  Met geavanceerde technieken heeft Dr. Lohuis al veel resultaten geboekt op het gebied van neuscorrecties.

Interview Neuscorrectie

Bekijk hier de interviews tussen Peter Lohuis en Dr. McIntosh over de werkzaamheden als plastisch chirurg en neuscorrectie behandelingen.

Dr. Lohuis helpt u graag verder! In geval van een afspraak bij de Bey by Bergman Clinics in Hilversum wordt u altijd persoonlijk gezien door Dr Lohuis en ook door hem persoonlijk geopereerd. Tijdens consult kunt u al uw vragen kwijt over allerlei verschillen neuscorrecties zoals: neus versmallen, neus verkleinen, neusbrug of hump correctie, neustipcorrectie, neusvleugel correctie.

Maak direct telefonisch een afspraak met Dr. Lohuis via +31 088 9000 535 of verstuur uw bericht via het contactformulier. 


    Bekijk de Privacyverklaring.