Over Dr. Lohuis

Over Dr. Lohuis - Neuscorrecties

Dr. PJFM Lohuis is dé specialist in neuscorrecties
In Nederland is Dr. Peter JFM Lohuis zowel werkzaam in Bey Bergmanclinics (Hilversum) als in het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (Amsterdam). In Kroatië, in Zagreb, kunt u behandeld worden in de kliniek van de LF Medical Group die hij samen met Dr Filipovic is gestart en daar dan ook overnachten in het aan de kliniek gerelateerde appartementencomplex. In de kliniek van de LF Medical Group opereert hij het volledige spectrum aan plastische aangezichtsoperaties (facelift, neklift, brow lift, ooglidcorrecties, neuscorrecties, chin implants, vet transplantatie, PRP, etc.). Voorafgaand wordt voor de korte en lange termijn een geïndividualiseerd ‘rejuvenation’ plan gemaakt dat het beste past bij uw huid en de karakteristieken en de leeftijdsfase van uw gezicht.

Dé specialist in Neuscorrecties

Waarom Neuscorrectie bij Dr. Lohuis?

Overweegt u een neuscorrectie? 

Neem contact op met Dr. Lohuis!

Dr. Lohuis staat bekend om zijn smaak, stijl en resultaat, welke zich het best laat vertalen als ‘natuurlijke neuscorrectie’.  Met geavanceerde technieken heeft Dr. Lohuis al veel resultaten geboekt op het gebied van neuscorrecties.

Interview Neuscorrectie

Bekijk hier het interview tussen Peter Lohuis en Dr. McIntosh over de werkzaamheden als plastisch chirurg en neuscorrectie behandelingen.

Dr. Lohuis helpt u graag verder! In geval van een afspraak bij de Bye by Bergman Clinics in Hilversum wordt u altijd persoonlijk gezien door Dr Lohuis en ook door hem persoonlijk geopereerd. Tijdens consult kunt u al uw vragen kwijt over allerlei verschillen neuscorrecties zoals: neus versmallen, neus verkleinen, neusbrug of hump correctie, neustipcorrectie, neusvleugel correctie.

Maak direct telefonisch een afspraak met Dr. Lohuis via +31 088 9000 535 of verstuur uw bericht via het contactformulier. 


    Bekijk de Privacyverklaring.