Neustipcorrectie

Dr. Peter JFM Lohuis is KNO-arts met meer dan 20 jaar ervaring in neustipcorrecties. Bent u ontevreden over uw neustip of vindt u uw neustip te dik? Dan kunt u bij Dr. Lohuis terecht om uw neustip te versmallen. Hij is wereldwijd bekend door zijn meer dan 20 jaar ervaring in de esthetische en functionele neuschirurgie en geeft over dit onderwerp frequent voordrachten op congressen. Tevens is hij auteur van het boek ‘Advanced Caucasian and Mediterranean Rhinoplasty’. Zijn smaak laat zich het beste vertalen door de frase ‘unoperated look’.

Neustipcorrectie - Dr. Peter JFM Lohuis

Neustipcorrectie bij Dr. Lohuis

Neustipcorrectie bij Dr. Lohuis

Neustipcorrectie door Dr. Lohuis

Bent u ontevreden over uw neustip en wilt u uw neustip laten corrigeren? Dr. Peter JFM Lohuis staat bekend om zijn smaak, stijl en goede resultaat bij neustipcorrecties. Als u een neustipcorrectie laat uitvoeren wordt u gezien en geopereerd door dr. Lohuis zelf. Alle aspecten met betrekking tot functie en esthetiek omtrent neustipcorrecties worden tijdens het eerste consult besproken.

* Gebruikt u medicatie? Neem dan een recente medicatielijst mee. Deze is op te vragen bij uw huisarts. Mocht het nodig zijn om uw medicijngebruik tijdelijk te staken uit voorzorg op mogelijke risico’s of complicaties, dan staakt u indien nodig uw medicijngebruik in overleg met uw huisarts. 

Gesprek met consulent

Bij een neustipcorrectie behandeling bij Dr. Lohuis krijgt u een consulent toegewezen. De consulent zal u door uw gehele behandeling begeleiden en is ook uw contactpersoon. Na de intake met Dr. Lohuis krijgt u een gesprek met de consulent, die u informatie zal geven over het traject. Ook krijgt u informatie over de tijdsplanning, kosten en nazorg.

Dikke neustip corrigeren

Brede neus

Een te dikke neustip (ook wel een brede neus genoemd) wordt veroorzaakt door grote neusvleugels en grote neusgaten. Wanneer uw neustip te dik is kan u daar last van ondervinden. Dr. Lohuis kan uw neustip corrigeren door middel van een kleine ingreep.

Neustip versmallen

Zou u graag uw neustip willen versmallen? Door de kraakbeentjes die onder de huid van uw neus zijn gelegen naar elkaar toe te hechten kan de neustip smaller worden gemaakt. Hiervoor wordt er onderaan de neus een klein sneetje gemaakt. De hechtingen die geplaatst worden zijn oplosbaar, dus na 2 weken mogen uw inspanningen al worden uitgebreid.

Dikke neustip corrigeren

Neustipcorrectie Behandeling

Neuscorrectie Neustip Behandeling

Kleine behandeling

Een neuscorrectie neustip valt onder de kleinere behandelingen. Bij een correctie van de neustip wordt namelijk enkel de tip van de neus aangepast. Kortom, bij de ‘neuspuntcorrectie’ zal verder geen aanpassing nodig zijn bij de neusrug. Dit is wel het geval bij een verkleining van de neus, rechtzetten van een scheve neus of een vorm verbeterende neuscorrectie. 

Neustipcorrectie FAQ

Wat is een Neustipcorrectie?

Bij een neustipcorrectie wordt het onderste 1/3 deel van de neus chirurgisch gecorrigeerd in de meest ideale vorm. Na de operatie past de neustip qua vorm beter bij de rest van de neus, past de neus in toto beter bij de rest van het gezicht, en is de neusfunctie oftewel de neusademhaling geoptimaliseerd.

Wat kost een Neustipcorrectie?

Een neustipcorrectie is niet een kleine operatie. Het moet nauwkeurig en vaak onder algehele narcose gebeuren en de kraakbeen structuren moeten meestal worden herverdeeld ten opzichte van het neustussenschot. Zodra de neustip verandert moeten ook andere neusstructuren vaak kleine veranderingen ondergaan om de neus in toto zo onopvallend mogelijk te maken. In een persoonlijk consult kan met u de prijs worden bepaald, maar over het algemeen is de prijs van een neustipcorrectie of totale neuscorrectie vanaf 5000 euro.

Is een neustipcorrectie pijnlijk?

Een neuscorrectie is zowel tijdens de ingreep als in de herstelperiode geen pijnlijke ervaring.

Na de operatie bestaat er kortdurend wat ongemak door het verband maar zelden pijn. De meeste cliënten vinden ook het ongemak na de ingreep erg meevallen.

Is een neustipcorrectie gevaarlijk?

In principe zijn complicaties als een onverwachte bloeding of infectie bij een goed uitgevoerde neusoperatie zeer zeldzaam. Dergelijke complicaties zijn ook goed behandelbaar.

Meer informatie over een Neustipcorrectie?

Als je wilt weten wat een neuscorrectie voor jou zou betekenen, kun je via +31 088 9000 535 contact met me opnemen om een persoonlijke afspraak te maken.

Of je maakt eenvoudig automatisch zelf een afspraak voor een consult neuscorrectie in Hilversum via onderstaande knop.

Dr. Lohuis helpt u graag verder! In geval van een afspraak bij de Bey by Bergman Clinics in Hilversum wordt u altijd persoonlijk gezien door Dr Lohuis en ook door hem persoonlijk geopereerd. Tijdens consult kunt u al uw vragen kwijt over allerlei verschillen neuscorrecties zoals: neus versmallen, neus verkleinen, neusbrug of hump correctie, neustipcorrectie, neusvleugel correctie.

Maak direct telefonisch een afspraak met Dr. Lohuis via +31 088 9000 535 of verstuur uw bericht via het contactformulier. 


    Bekijk de Privacyverklaring.