Contact

Afspraak maken?

Dr. P.J.F.M. Lohuis is o.a. werkzaam bij Bergman Clinics in Hilversum.

Maak gemakkelijk online een afspraak met Dr. Lohuis in Bey by Bergman Clinics in Hilversum. Voor een afspraak kunt u ook telefonisch contact opnemen met Bergman Clinics of mailen naar info@drlohuis.nl.

Maak een afspraak

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd het onderstaande contactformulier invullen.

Vragen aan Dr. Lohuis? 

Laat een bericht achter via onderstaand contactformulier. Dr. Lohuis neemt graag contact met u op.


  Bekijk de Privacyverklaring.

  Nikita StrijbisNikita Strijbis
  11:05 27 Jan 23
  Ik heb met dr. lohuis een hele fijne ervaring. Hij is een eerlijke arts en is duidelijk over wat hij kan verbeteren an uw neus. Ik ben door hem van een hele boel onzekerheden af qua mijn neus en daar ben ik hem heel dankbaar voor.
  Suraya KragtwijkSuraya Kragtwijk
  19:04 20 Nov 22
  Dokter Lohuis is een super fijne dokter! Hij neemt de tijd voor je, weet goed uit te leggen wat je kan verwachten en zet alles op alles om het best mogelijke resultaat te behalen. Dokter Lohuis heeft bij mij een revisie uitgevoerd. Ondanks de moeilijkheden veroorzaakt door de eerder (elders) uitgevoerde operatie, heeft hij mij erg blij gemaakt met het resultaat!
  Miranda van 't HofMiranda van 't Hof
  13:46 22 Jul 22
  Ontzettend tevreden met het resultaat van mijn neuscorrectie uitgevoerd door dr. Lohuis. Bij het consult wist hij me op m'n gemak te stellen door uit te leggen hoe hij mijn neus beter bij mijn gezicht zou kunnen laten passen en ervoor te zorgen dat mijn neus minder zou opvallen. De operatie vond ik behoorlijk spannend, maar door de goede zorgen in de kliniek werd ik ook hier op m'n gemak gesteld. Het herstel was (vooral de eerste paar dagen) best pittig, maar viel me alleszins mee. Inmiddels zijn we een jaar verder en ben ik erg blij met het resultaat. M'n neus past nu inderdaad veel beter bij m'n gezicht en als bijkomend effect heb ik een stuk meer zelfvertrouwen gekregen.
  Robin en FleurRobin en Fleur
  07:49 13 May 22
  Ik heb altijd een neus gehad die niet bij mijn gezicht paste. Dr. Lohuis heeft met de neuscorrectie voor een heel mooi, natuurlijk resultaat gezorgd waar ik ontzettend blij mee ben! Ik ga nu veel zelfverzekerder door het leven.
  Jolanda BransJolanda Brans
  07:48 21 Apr 22
  Ontzettend goed geholpen met een prachtig eindresultaat. Zeer tevreden ik was best zenuwachtig maar Dr Lohuis wist al die zenuwen weg te nemen met zijn vriendelijkheid en kundigheid. De pijn en het herstel is echt 100% meegevallen. Er is veel met mijn neus gebeurd maar heb dat helemaal niet gemerkt of gevoeld, de eerste 2 dagen met het herstel waren wat ongemakkelijk qua ademen vanwege de tampons maar pijn heb ik totaal niet ervaren. En enorm blij met het eindresultaat!
  js_loader