Voor & na foto’s

Bekijk hier de voor en na foto’s van een neuscorrectie behandeling bij Dr Lohuis. Alle neuscorrectie behandelingen die u hier ziet zijn uitgevoerd door Dr Lohuis. U kunt de foto’s vergroten door ze aan te klikken. 

Neuscorrectie voor en na foto’s

Door middel van vergelijking foto’s kunnen de resultaten van een neuscorrectie het beste worden weergegeven. Wanneer u de foto’s vergelijkt ziet u wat een verschil een neuscorrectie bij Dr Lohuis kan maken. Ook is de smaak van Dr Lohuis goed af te leiden van deze foto’s. De smaak van Dr Lohuis laat zich het beste vertalen door de frase ‘unoperated look’. Dit houdt in dat na een neuscorrectie door Dr Lohuis het niemand zal opvallen dat u een neusoperatie heeft gehad. 

Voor en na foto’s categorieën

Voor uw gemak hebben we de foto’s onderverdeeld in vier categorieën: neuscorrectie bij de vrouw, neuscorrectie bij de man, neuscorrectie revisie en neusreconstructie

Voor het gebruik van de foto’s is voorafgaand aan plaatsing op de website toestemming verkregen van de patiënten.

Afspraak voor een neuscorrectie?

Overweegt u een neuscorrectie behandeling? Wanneer u kijkt naar de voor en na foto’s kunt u zien wat voor een resultaten er behaald kunnen worden. Bent u onzeker over de vorm van uw neus? Na een neuscorrectie zal deze onzekerheid bij u weg worden genomen. Door de stijl ‘unoperated look’ krijgt uw neus een natuurlijke, elegante vorm.

Dr Lohuis is zowel werkzaam in Bey Bergmanclinics in Hilversum als in het Nederlands Kanker Instituut/ Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ook kunt u behandeld worden in de kliniek van de LF Medical group in Kroatië, Zagreb. Deze kliniek heeft Dr Lohuis samen met Dr Filipovic opgezet. Hier kunt u ook overnachten in het aan de kliniek gerelateerde appartementencomplex.

Neem contact op voor een gratis intake voor een neuscorrectie behandeling bij Dr Lohuis.

Neuscorrectie van kwaliteit

Dr. Lohuis, dé expert in natuurlijke neuscorrecties met het gewenste resultaat!

Maak een afspraak