Lezingen

Dr. Peter JFM Lohuis is KNO-arts en gespecialiseerd in de cosmetische en reconstructieve chirurgie van de neus. Hij volgde de opleiding geneeskunde en vervolgens de opleiding KNO-heelkunde en Hoofd-/Halschirurgie gekoppeld aan een promotieonderzoek in het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Door zijn expertise op het gebied van neuscorrecties, vertegenwoordigd Dr. Lohuis de wereldtop in zijn vakgebied. Regelmatig is Dr. Lohuis te vinden op internationale congressen en is hij spreker op meerdere cursussen. Deze cursussen worden georganiseerd om zijn cursisten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische en reconstructieve chirurgie. Zo zijn onder andere de volgende onderwerpen behandeld tijdens zijn bekende cursussen: Intercontinental Rhinoplasty, obstructive sleep apnea, skin cancer of the head and neck ect.

Voor meer informatie over de Internationale cursussen – artikelen van Dr. Lohuis kunt u terecht op de website: facial-plastic-surgery.com.

Overweegt u een neuscorrectie behandeling bij Dr. Lohuis? Of heeft u nog verdere vragen over een neuscorrectie behandeling bij Dr. Lohuis? Aarzel dan niet en neem contact op. Dr. Lohuis!

Lezingen
Specialist in Neuscorrecties

Lezingen van Dr. Lohuis

Lohuis Filipovic Medical Group

Intercontinental Rhinoplasty

Intercontinental Rhinoplasty

Neuscorrectie wordt beschouwd als de moeilijkste ‘gewone’ esthetische procedure vanwege de grote variatie in de anatomie en esthetische wensen van de patiënt. Voor elke chirurg is het de uitdaging om het eindeloze aantal beschikbare operatietechnieken onder de knie te krijgen. Daarbij een artistiek gevoel voor esthetiek te ontwikkelen om de neus in evenwicht te brengen met de rest van het gezicht.

Tijdens een loopbaan in de neuscorrectie is het dus belangrijk om je te concentreren op drie belangrijke A’s:

  • Academici: kennis over anatomie en een eindeloze variatie aan technieken
  • Toepassing: chirurgische vaardigheden, intuïtie, snelle besluitvorming, fitness
  • Art-factor: artistiek gevoel voor esthetiek, creativiteit

Bij het Congress Intercontinental Rhinoplasty geeft Dr. Lohuis lezingen aan de ervaren Neuscorrectiespecialisten. Tijdens dit congress deelt Dr. Lohuis zijn kennis en hetgeen hij geleerd heeft in zijn loopbaan als neuscorrectie specialist met behulp van zowel endonasale als externe neuscorrectietechnieken.

Ga naar website

Dr. Lohuis

Dr. Lohuis helpt u graag verder! In geval van een afspraak bij de Bey by Bergman Clinics in Hilversum wordt u altijd persoonlijk gezien door Dr Lohuis en ook door hem persoonlijk geopereerd. Tijdens consult kunt u al uw vragen kwijt over allerlei verschillen neuscorrecties zoals: neus versmallen, neus verkleinen, neusbrug of hump correctie, neustipcorrectie, neusvleugel correctie.

Maak direct telefonisch een afspraak met Dr. Lohuis via +31 088 9000 535 of verstuur uw bericht via het contactformulier. 


    Bekijk de Privacyverklaring.