Academy

Door zijn inmiddels meer dan 25 jaar ervaring, zijn vele wetenschappelijke publicaties, en 2 uitgebrachte boeken op het gebied van de neuschirurgie, wordt Dr Lohuis door vele collega’s wel als de beste chirurg voor neuscorrectie beschouwd. Alle aspecten met betrekking tot functie en esthetiek omtrent neusoperaties kunnenworden besproken. Dr Lohuis heeft op het gebied van de neuscorrecties en de revisie neuscorrecties dan ook vaak internationale collega’s die hem bezoeken en hij jaarlijks een fellow vanuit de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies die zich na zijn opleiding specifiek op neusoperaties wil trainen.

Neuscorrectie: wetenschappelijke publicaties

Het curriculum vitae (maak link) van Dr Lohuis bevat meer dan 100 publicaties in vooraanstaande medische tijdschriften, velen daarvan beschrijven vernieuwende technieken voor neuschirurgie en revisie neuschirurgie. In het meer uitgebreide curriculum vitae op deze website kunt u in de publicatielijst scrollen.

Neuscorrectie: Dr Lohuis is auteur van 2 boeken over neusoperaties

Dr Lohuis is auteur van het boek ‘Facial Plastic Recontructive Surgery’(Hodder, 2006) en van het boek ‘Advanced Caucasean and Mediterranean Rhinoplasty’(Kugler Publications 2014). Het laatste genoemde boek is ook verkrijgbaar in het Spaans.

Neuscorrectie: extracurriculair

Dr Lohuis heeft als neuschirurg posities bekleed in of namens het bestuur van de European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS) en de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies (IFFPSS). Hij is tevens examinator voor de European Board Examination in Otorhinolaryngology-Head and Neck Surgery (EBEORL-HNS) en de Board for Certification of the European Academy of Facial Plastic Surgery (BCEAFPS). Ook was hij jaren actief als redacteur van het Nederlands tijdschrift voor KNO-heelkunde en Hoofd-halschirurgie.

Neuscorrectie: spreker

Dr Lohuis wordt regelmatig uitgenodigd op Internationale en Nationale congressen om te spreken over neusoperaties en neusreconstructies. 

Neuscorrectie: cursus door Dr Lohuis over correcties van de neus

Samen met Dr Fazil Apaydin uit Turkije en Dr Carlos Pedroza uit Colombia organiseert Dr Lohuis jaarlijks een neuzencursus voor collega’s, waarbij alle aspecten en vernieuwingen op het gebied van neusoperaties worden behandeld, vaak ook met ‘live-rhinoplasty’ ingrepen.

Image title

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.